Hypnosterapi i Göteborg

Vad är hypnos & hypnosterapi?

Det finns många olika definitioner där ute. Hypnos ett förändrat medvetande tillstånd. I terapeutiskt syfte handlar det om att bearbeta gamla programmeringar som finns i den undermedvetna delen av sinnet. Hypnos är ett väldigt naturligt tillstånd som vi upplever dagligen. Man kan säga att vi är i självhypnos så fort vi är fysiskt på ett ställe men i sinnet i en inre upplevelse som lämnar lika starkt intryck på oss så som en händelse i verkligheten. 

Fokus på ditt inre

Det hypnotiska tillståndet är ett tillstånd där vi kan släppa taget om omgivning och lägga mer fokus på våra känslor och inre upplevelser. Det är i det tillståndet är det möjligt att skapa en positiv förändring just för att det undermedvetna sinne lär sig av de inre upplevelserna lika bra som av händelser i verkligheten. Det undermedvetna sinne gör ingen skillnad mellan verkligheten och fantasi. 
Beroende på våra tidigare erfarenheter delar vi våra upplevelser på bra, dåliga eller neutrala. Naturligtvis, så kopplar vi ihop våra upplevelser med olika känslor och vi känner oss olika i olika situationer, bra, dåligt eller neutralt. Världen är alltid densamma, men alla människor har egna tolkningar om situationer och händelser. 

Positivt tänkande räcker inte. Du behöver ge utlopp för dina bortträngda känslor och samtidigt få en annan förståelse för en situation. 


“Om du förändrar sättet du ser på saker, kommer sakerna du ser på förändras.” - Wayne Dyer


Det är just av den anledning som hypnos har många fördelar jämfört med alla andra kända metoder för förändring idag. Vi arbetar med orsaken, inte med symptom. Den unika förändringsprocess verkar för de flesta människor som ett riktigt mirakel, men glöm inte att det naturliga tillstånd av den mänskliga kroppen är ”Hälsa”. Hypnos är en metod som ger kroppen möjlighet att använda egna resurser och naturliga förmågan att regenerera så snart orsaken till emotionella problem försvinner.

Vi hjälper er med:

Depression

Ångest

Panikatacker

Oro

Fobier

Beroende/missbruk

Avslappningshypnos

Coachande samtal


Från en nöjd klient:

”Mina förväntningar på hypnos var inte det som jag fick uppleva. Efter en halvtimmas genomgång om våra sinnenoch om det undermedvetna började Danilo att försätta mig i hypnos. Kan inte påstå att det var så jag förväntat mig hur det skulle vara, min tro var att man skulle komma in i någon typ av tillstånd. Jag har varit mycket stressad och spänd i alla muskler i kroppen under 30-40 år, och med magen i obalans, har försökt med mycket, men inga positiva resultat. Spänningarna har bara blivit värre och värre med åren, har fått ont i axlar höfter, nacke. Har själv förstått att det ligger i själen. Besökte Danilo 4ggr, redan efter första gången kändes stora förändringar. Följande besök byggde på inre stress och spänningar. Magen har levt sitt eget liv under många år, men har nu blivit mycket lugn, fungerar mer normalt. Idag är jag en fri människa som har lätt att slappna av.
Det var väl använda pengar, kan inte tänka mig en bättre investering för mitt liv.”


Clas-Göran