Hypnosterapi i Göteborg

Våra referenser

Efter besöken hos Danilo känns det som att jag har organiserat om mitt sätt att tänka och känna kring mat och min kropp. Jag har aldrig känt mig så i kontroll som jag gör nu. Jag kan varmt rekommendera hypnos som ett sätt att ta itu med sina problem. Varför må dåligt när man kan må bra? Nu har jag tydliga mål och vet att jag kommer lyckas! Tack Danilo!


- Elin Johansson

Danilo har hjälpt mig att hitta tillbaka till mig själv och min egen inre röst efter en minst 20-årig period av depression, ångest och självmordstankar pga sk ‘ personlighetsstörning’ Jag är evigt tacksam för den hjälp jag fått både av Danilo men också av den inre röst som han hjälp mig hitta tillbaka till. Tack!


- Johan Berg

Mina förväntningar på hypnos var inte det som jag fick uppleva. Efter en halvtimmas genomgång om våra sinnen och om det undermedvetna började Danilo att försätta mig i hypnos.Kan inte påstå att det var så jag förväntat mig hur det skulle vara, min tro var att man skulle komma in i ngn typ av transtillstånd. Jag har varit mycket stressad och spänd i alla muskler i kroppen under 30-40 år, och med magen i obalans, har försökt med mycket, men inga positiva resultat. Spänningarna har bara blivit värre och värre med åren, har fått ont i axlar höfter, nacke. Har själv förstått att det ligger i själen. Besökte Danilo 4ggr, redan efter första gången kändes stora förändringar. Följande besök byggde på inre stress och spänningar.
Magen har levt sitt eget liv under många år, men har nu blivit mycket lugn, fungerar mer normalt. Idag är jag en fri människa som har lätt att slappna av.
Det var väl använda pengar, kan inte tänka mig en bättre investering för mitt liv.


- Clas-Göran Andersson

Danilo har hjälpt mig med det som öppenpsykvården inte kunnat på flera år. Jag hade jätte stora problem med mitt inre känsloliv, kändes hopplöst och medicinering ville jag inte använda mig av längre. Känslorna ”stängdes av” istället för att bearbetas. Danilo ledde mig till en stor rannsakan av mig själv och mitt inre. Han är lätt att prata med, han är förstående och mycket duktig på det han gör. Efter 3 besök kände jag mig bättre, och gör det fortfarande. Danilo rekommenderas starkt av mig till er. Tack Danilo för den inre resan du guidat mig igenom!


- Anna Gwiazda

Jag kände skillnad redan efter första sessionen med Danilo. Jag kände mig trygg i mig själv som jag inte gjort innan. Jag lärde mig också att skilja på vad som var andras känslor och vad som var mina. Efter andra gången så fick jag äntligen styrkan att ta ett stort och viktigt beslut i mitt liv och det känns väldigt bra att äntligen följa det som är rätt för mig utan att känna skam eller skuld. Tack Danilo! Jag kan varmt rekommendera detta!


- Viktoria C

Danilo!!!! Med dina kunskaper och träffsäkerhet ledde du mig med hypnos ned till länge undertryckta minnen och känslor. Trodde jag sedan länge var färdig med dessa.
Med din fasta hand fick du upp det till ytan, omvandlade det som har tagit fäste i mig sedan lång tid tillbaka. Så arbetar bara en SANN MÄSTARE. Nu står jag i mina egna energier.
Det är en stor ära att fått möta DIG.


- Marie-Louise Olsson

När jag berättade för andra att jag skulle testa hypnosterapi var många skeptiska och frågade om jag inte tycker att det är lite läskigt. Jag var visserligen lite nyfiken på vad som kan komma upp. Idag inser jag att det är inget skrämmande, det enda som kommer upp är sådant som man redan vet om och har upplevt. Men det man får hjälp med är att få upp ögonen för hur mycket detta påverkat ens liv och ens uppfattningar om en själv och andra.
Danilo är verkligen någon som man kan förlita sig på och att han kan hantera det som kommer fram och ens egna reaktioner på det.
Man behöver inte må dåligt eller vilja ha ett problem löst för att besöka Danilo. Detta är något som alla kan göra bara för att få större insikt om sig själva och sitt liv.
Funderar du på detta så är mitt råd att ta kontakt för du kommer aldrig att ångra dig.


- Samra Dedic

Var på hypnos hos Danilo igår och jag måste säga att det var en omtumlande och fantastisk upplevelse. Att så fullständigt få chansen att gå in i sig själv och få kontakt med sina innersta känslor och upplevelser. Jag fick möjligheten att konfrontera min största rädlsa och det gjorde mig rädd först men Danilo guidade mig skickligt att göra upp med mina känslor och jag måste säga att trots att jag grät under stora delar av hypnosen så gick jag
ur den med ett leende på läpparna. Vilken kraft, vilken upplevelse och jag mår så mycket bättre nu. När jag tänker på min fobi så framkallar det inte alls den paniken det gjorde innan. Hur kan en man hjälpa bort något som plågat mig sedan barnsben?? Fantastiskt. Danilo är otroligt skicklig och har en varm, mjuk och lugn röst som varsamt leder en igenom hypnosen. Rekommenderas verkligen!


- Therese Rundberg

Tack Danilo för att du gett mig mitt liv tillbaka. Efter iaf 15 år av perioder med depressioner, en pmdd diagnos med självmordstankar, psykologer och mediciner var det fantastiskt att träffa dig Danilo. En person som verkligen tog mig och mina problem på allvar, och levererade fantastiska resultat. Idag är jag fri från depressioner, självmordstankar och snart även mediciner med dess biverkningar. Att ringa Danilo är det absolut bästa jag någonsin gjort för mig och mitt välbefinnande. Det är underbart att se på framtiden med glädje och förväntan istället för med rädsla för att fortsätta må som jag gjorde tidigare och med döden som en känsla av frihet. Kan med värme rekommendera Danilo, och hoppas fler vågar ta chansen till välmående. Tack, återigen.


- Sofia Gunnarsson 

Kan bara säga WOW och undra varför jag inte gjort detta tidigare. Har inte rökt en ciggarett sedan besöket hos Danilo. Kan inte komma ihåg när jag senast kände mig så stark och trygg i mig själv som jag gör efter Danilo’s hypnos. Tack Danilo för ditt lugna och trygga sätt och för att du gett mig ett rökfritt liv.


- Katharina Åqvist

Efter 5 behandlingar kan jag nu gå in i lunchrummet på jobbet, utan att känna obehag. Jag kan också prata inför en grupp utan att bli nervös. Nu känns det ”som vanligt” igen.
Underbart!!!


- A-B Olausson

Efter att ha lidit i cirka 10 år av höga stressnivåer och olika magåkommor (kopplat till IBS), snubblade jag över hypnos av en ren slump. Efter bara 2 besök hos Danilo kunde han hjälpa mig på sätt som den traditionella sjukvården misslyckats under de senaste åren. Danilo gav mig även redskap för att kunna använda auto-hypnos i fortsättningen.
Väldigt nöjd med dig, TACK Danilo!


- Eric Johansson

Att med Danilos hjälp få följa med mina känslor som vuxen till barndomens känslor var en speciell upplevelse. Att ha en dialog med barnet inom mig och de som fanns runt mig då jag var liten har hjälpt på vägen mot att bli hel. Danilo! Du har hjälpt mig att läka min relation till min mamma.


- Elinor Ivarsson

Är glad att jag tog steget att ringa Danilo för att testa hypnos.
Det var en häftig upplevelse och absolut inget att vara orolig/rädd för.
Kände mig redan efter första gången mycket lättare i sinnet, lugnare och gladare.
Tack!


- Åsa Andersson

Det är ett år sedan jag var hos Danilo. Det är ett år sedan jag slutade röka. När jag gick från honom var jag en ny människa, en icke rökare. Sedan den dagen har jag inte tänkt tanken på att jag ska röka, de kändes som att jag aldrig hade vart rökare. Kan bara säga tack Danilo och ni andra som inte tagit steget ännu och bokat en tid…gör det!!


- Helén Petersson

Tack Danilo för att du hjälpt mig bli av med ”gammalt skräp” som jag fick kämpa mot i många år. Det är svårt att beskriva hur det känns nu. Jag är glad att jag tog det steget att träffa dig och jag tror på det du gör. Tack så mycket för allt!!


- Annika Lovric

Mellan 2005-2015 led jag av en kronisk hudsjukdom som yttrade sig endast på mitt ansikte. Läkarna kunde inte ens komma överens om vad det var jag hade. Några sade att det var Akne Rosacea. Andra eksem, urtikaria, impetigo, allergier. Under 10 år levde jag ett liv av konstant stress, ångest och ilska. Jag tog varenda läkemedel som man kan få vid hudproblem men ingenting botade sjukdomen en gång för alla. Folk hade vid vissa
tillfällen rekommenderat mig hypnos men för mig var sådant bara rent trams. När lidandet över mitt hudproblem blev alltför stor bestämde jag mig för att ge hypnos en chans. Vad hade jag att förlora tänkte jag… HYPNOS ÄR DET BÄSTA JAG GJORT FÖR MIN FYSISKA SÅSOM PSYKISKA HÄLSA!!
Jag har inga hudproblem längre och det visade sig att hudsjukdomen var kopplad till erfarenheter jag hade när jag var liten. Trodde aldrig att jag skulle må så bra som jag mår i dagsläget. Varenda människa borde genomgå en hypnossession. Danilo är väldigt professionell. Han vet vad han gör, går till roten av problemet och hjälper en att lösa den. För den som överväger hypnos, gör det bara. VÄNTA INTE!


- Dorian Palomino

Efter att ha fått Danilo rekommenderad besökte jag honom den 1 september för att få hjälp att bli icke-rökare. Har försökt sluta röka flera gånger tidigare för att jag verkligen vill vara en icke-rökare men har trots det alltid misslyckats, har haft en sorts kärleksrelation till min cigarett. Mitt mål var att bli rökfri men jag blev pånyttfödd! Gammalt skräp i mitt liv är borta och jag känner mig helare, tryggare och starkare och jag är självklart icke-rökare :)!


- Ann Roslund